Το πιστοπoιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε., με την 20ετή εμπειρία στη διοργάνωση και υλοποίηση σεμιναρίων και η Indigo Nails Lab Gr με την πολυετή εμπειρία στο χώρο της περιποίησης και σχεδίου νυχιών, σας προσκαλούν στο ολοήμερο επαγγελματικό σεμινάριο Nail Art, που διοργανώνουν στην Κέρκυρα για μία και μοναδική μέρα την Κυριακή 24/02/2019 από τις 10.00 έως και τις 18.00.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρακολουθήσετε τη δημιουργία μοναδικών σχεδίων χρησιμοποιώντας τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες τεχνικές όπως Sugar Effect και Ombre, συνδυάζοντας πούδρες effect, color gel, ημιμόνιμα μανό εφαρμόζοντας τα χρώματα αρμονικά.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα η «Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου» και ΔΩΡΟ το βιβλίο «Nail Art, με όλες τις τελευταίες τεχνικές, καθώς και με 24 πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια νυχιών.

Το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα ανέρχεται στα 150 €.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η πιστοποιημένη καθηγήτρια κα. Sabina Avdonina, με πολυετή πείρα στη διδασκαλία της περιποίησης άκρων και Nail Art.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες του Κε.Δι.Βι.Μ 2 Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε. , Αθανασίου Πολίτη 11, Κέρκυρα.

Ελάτε να σας μυήσουμε στο μαγικό κόσμο της ομορφιάς των νυχιών.

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να μπείτε στο χώρο των επαγγελματιών!!!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα τηλέφωνα 26611-81206 & 26611-81232.

[]
1 Step 1
ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
ΕΠΩΝΥΜΟ
no-icon
ΟΝΟΜΑ
no-icon
ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ
0 /
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ