Σε συνεργασία με:

Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού -Πρότυπο Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Στελεχών Επιχειρήσεων - Ανέργων

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2

Το  Εθνικό Κέντρο Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Εφαρμογών , «Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.»  – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου  2 Πιστοποιημένος Φορέας   απο τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., προσφέρει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση, για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου παράγοντα προσαρμόζοντας πάντα την παροχή υπηρεσίας στα σύγχρονα δρώμενα και δεδομένα..

Γιατι Εμάς?

Το  ΕΚΕΠΕΕ ως ΚΕΚ  διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα σχεδιασμού, παρακολούθησης και αξιολόγησης της εκπαιδευτικής διαδικασίας συνολικά, το οποίο καλύπτει τους εξής άξονες:

Μεθοδολογία σχεδιασμού των προγραμμάτων

στην οποία ενσωματώνονται οι διαγνωσμένες εκπαιδευτικές ανάγκες και οι ανάγκες της αγοράς εργασίας, καθώς επίσης λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων (π.χ. μετανάστες, μακροχρόνια άνεργοι, οροθετικοί, κ.λ.π.).

Σύστημα επιλογής, παρακολούθησης και αξιολόγησης

εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων καθώς και αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου συνολικά, με στόχο την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων σε μελλοντικές ενέργειες κατάρτισης.

Συνεργασίες

με τους πολυ εμπείρους συνεργάτες μας.

Μέθοδοι διάγνωσης

εκπαιδευτικών αναγκών, αναγκών της αγοράς εργασίας.

Σύστημα παρακολούθησης

των εκπαιδευομένων μετά το πέρας της κατάρτισης, το οποίο περιλαμβάνει τρόπους αναζήτησης και τοποθέτησης των καταρτισθέντων σε θέσεις εργασίας ή δημιουργίας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η δημιουργία θετικής στάσης

ως προς τη εκπαίδευση και προώθηση των ίσων ευκαιριών πρόσβασης στη μάθηση πολιτών.

Ποίοι Είμαστε

Για την εταιρεία

Tο  Εθνικό Κέντρο Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Εφαρμογών , «Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.»  – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Eπιπέδου 2, ιδρύθηκε το 1995, με σκοπό την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την παροχή υπηρεσιών σε θέματα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής ανέργων, καθώς και οργάνωσης, διαχείρισης και εκπαίδευσης προσωπικού Επιχειρήσεων.Η άριστη υποδομή, το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό και οι συνεργασίες μας με ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.

Επαγγελματική Κατάρτιση
Εργαζομένων
Σεμινάρια Πληροφορικής IT Skills

Προσωπικό Ασφαλείας (Security)

Eλεγκτές Aσφαλείας
Aερομεταφορών
(screeners)
10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ
ΤΟ Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.
προηγούμενοπροηγούμενο
επόμενοεπόμενο
Slider

Τελευταία Νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα προγράμματα που ανακοινώνονται!

Φόρμα Αιτήματος Ενδιαφέροντος Χρήστη

Φόρμα Αιτήματος Ενδιαφέροντος Χρήστη

Θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Στείλτε μας ένα μήνυμα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Κατάσταση Εργασίας

Συνεργαζόμενοι Φορείς