Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τoυ Εθνικό Κέντρο Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Εφαρμογών , «Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.»  – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου  2 ΙΚΕ.

Η Εταιρία μας σέβεται απολύτως τα προσωπικά σας δεδομένα, συμμορφούμενη πλήρως στον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης 679/2016 και την ισχύουσα εν γένει νομοθεσία. Η παρούσα πολιτική προστασίας ισχύει τόσο επιγραμμικά όσο και σε φυσικό περιβάλλον και σας ενημερώνει σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα ως επισκέπτη ή χρήστη του ιστότοπου, πιθανού πελάτη ή πελάτη της επιχείρησης, παρέχοντας ταυτόχρονα πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ως υποκειμένου των δεδομένων.

Εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για τη μέγιστη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων λαμβάνουμε κάθε αναγκαίο μέτρο ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων.

Το Εθνικό Κέντρο Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Εφαρμογών , «Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.» Κ.Δ.Β.Μ. 2, το οποίο εδρεύει στα Μελίσσια Αττικής, οδός Χρυσουπόλεως 9 και διατηρεί υποκατάστημα στον Ασπρόπυργο, οδός Παπαφλέσσα 35, σας ενημερώνει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία εκτελείται μέσω του ιστότοπου, ή τα οποία συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας, πραγματοποιείται σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (κανονισμός  GDPR) και την Πολιτική Απορρήτου του Ιστότοπου.

Επισημαίνεται ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ωφελούμενων κοινωφελών προγραμμάτων, ως εκτελούσα την επεξεργασία για λογαριασμό του εκάστοτε δικαιούχου του κοινωφελούς προγράμματος (υπευθύνου επεξεργασίας). Στις περιπτώσεις αυτές, το Εθνικό Κέντρο Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Εφαρμογών , «Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.», θα σας ενημερώσει για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του τελευταίου.

Είμαστε στη διάθεσή σας και σας προτρέπουμε να απευθυνθείτε σε εμάς προκειμένου να εξετάσουμε οποιοδήποτε προβληματισμό σας σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Σε περίπτωση αλλαγής της παρούσας πολιτικής ασφαλείας, για λόγους συμμόρφωσης με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, θα σας ενημερώσουμε με κάθε πρόσφορο και αναγκαίο μέσο και, πάντως, θα δημοσιοποιήσουμε τις εξελθούσες αλλαγές στον ιστότοπό μας.

  1. Τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και μόνο :

  • σε περίπτωση εκτέλεσης σύμβασης που ετοιμαζόμαστε να συνάψουμε ή έχουμε ήδη συνάψει με εσάς, προκειμένου να λάβετε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.
  • σε περίπτωση που πρέπει να συμμορφωθούμε με έννομη υποχρέωσή μας.
  • σε περίπτωση που είναι απαραίτητο για τα έννομα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτου) κι εφόσον τα δικά σας συμφέροντα δεν υπερισχύουν των δικών μας ή τρίτων.
  • σε περίπτωση ρητής συγκατάθεσής σας και μόνο στις περιπτώσεις κατά τις οποίες σας αποστέλλουμε ενημερώσεις προωθητικών ενεργειών ή όταν επεξεργαζόμαστε δεδομένα υγείας ή δεδομένα που αφορούν ποινικές καταδίκες και αδικήματα.

Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα συνήθη και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, που παρέχετε όταν αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και λειτουργίες που παρέχει. Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν ειδικότερα το όνομα και το επώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα επαγγελματικά προσόντα και το περιεχόμενο των συγκεκριμένων αιτημάτων ή αναφορών σας καθώς και τα πρόσθετα δεδομένα που μπορεί να αποκτήσει ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων, μεταξύ άλλων και από τρίτους, στο πλαίσιο διεξαγωγής της επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας.

Για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τα αιτήματα που υποβάλλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή/και να παρέχουμε ενημερώσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες, είναι απαραίτητο να συναινέσετε στην επεξεργασία των δεδομένων. Χωρίς αυτά ή τη συγκατάθεσή σας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε περαιτέρω.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεσή σας, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας μπορεί να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για να συμμορφωθεί με τις νομικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τους νόμους, τους κανονισμούς και το δίκαιο της Ε.Ε., να ασκήσει δικαιώματα σε δικαστικές διαδικασίες, να ασκήσει τα δικά του νόμιμα συμφέροντα και σε όλες τις περιπτώσεις που προβλέπονται, κατά περίπτωση, στα άρθρα 6 και 9 του κανονισμού  GDPR.

Η επεξεργασία πραγματοποιείται τόσο με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών όσο και σε έντυπη μορφή και συνεπάγεται πάντα την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από εσάς κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας (είτε οι υπηρεσίες παρέχονται απευθείας από εμάς είτε από άλλες εταιρίες ή συνεργάτες που ενεργούν για λογαριασμό μας), όταν χρησιμοποιείτε τους ιστοτόπους μας, όταν χρησιμοποιείτε τα τηλεφωνικά κέντρα μας ή τις εφαρμογές μας για κινητά ή από βάσεις δεδομένων τρίτων στις οποίες παρέχετε τα δεδομένα σας προς εύρεση πελατών / προμηθευτών

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας

Σκοπός Επεξεργασίας

Κατηγορία Δεδομένων

Νομική Βάση Επεξεργασίας

Για να σας καταχωρήσουμε ως νέο πελάτη

Ταυτότητα
Επαφή

Σύναψη σύμβασης με εσάς

Για να επεξεργαστούμε εντολή / παραγγελία σας (διαχείριση πληρωμών και είσπραξη οφειλών)

Ταυτότητα
Επαφή
Οικονομικά
Συναλλαγή

Σύναψη σύμβασης με εσάς Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (για είσπραξη οφειλών)

Για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στην πολιτική ασφαλείας

Ταυτότητα
Επαφή

Σύναψη σύμβασης με εσάς Εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης

Για να λαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας και προστασίας των δεδομένων σας

Ταυτότητα
Επαφή
Τεχνικά

Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (για τη διαχείριση της επιχείρησής μας, την παροχή υπηρεσιών διοίκησης και τεχνολογίας πληροφορικής, της ασφάλειας των δικτύων, της αποτροπής απάτης) Εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης

Για να παραδίδουμε συναφές περιεχόμενο ιστότοπου και διαφημίσεις προς εσάς και για να κατανοούμε την χρησιμότητά των διαφημίσεων που προβάλλουμε για εσάς

Ταυτότητα
Επαφή
Προφίλ
Χρήση
Μάρκετινγκ και Επικοινωνίες
Τεχνικά

Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (για εξέταση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα προϊόντα / υπηρεσίες μας, για ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών). Με βάση τη συγκατάθεσή σας αναφορικά με άμεσες προωθητικές ενέργειες και με σκοπό την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την ενημέρωση της προωθητικής στρατηγικής μας

Για να χρησιμοποιούμε εργαλεία ανάλυσης δεδομένων προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπο, τα προϊόντα / υπηρεσίες, τις σχέσεις μας με τους πελάτες και τις εμπειρίες τους

Τεχνικά
Χρήση

Αναγκαίο για τα έννομα συμφέροντά μας (για να κατατάσσουμε τους πελάτες σε κατηγορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για να διατηρούμε τον ιστότοπό μας ενημερωμένο και συναφή, για να αναπτύσσουμε τις δραστηριότητές μας και να ενημερώνουμε την προωθητική στρατηγική μας)

Για να κάνουμε εξατομικευμένες προτάσεις σε σας σχετικά με αγαθά ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ταυτότητα
Επαφή
Τεχνικά
Χρήση
Προφίλ

Βάσει της συγκατάθεσής σας ή προηγούμενης συναλλαγής. Σε αυτήν την περίπτωση, το  Εθνικό Κέντρο Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Εφαρμογών , «Ε.ΚΕ.Π.Ε.Ε.»  – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου  2 ενδέχεται να εφαρμόζει αυτοματοποιημένες διαδικασίες προκειμένου να αναλύει τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις σας, με σκοπό να προσδιορίζει και να προτείνει υπηρεσίες και αγαθά που εμπίπτουν στα ενδιαφέροντά σας.

Κατηγορίες δεδομένων που συλλέγουμε

Επεξεργαζόμαστε τα εξής δεδομένα, ανά κατηγορία :

  • Δεδομένα Tαυτότητας : περιλαμβάνουν το όνομα, επώνυμο, όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό, οικογενειακή κατάσταση, ημερομηνία γέννησης και φύλο.
  • Δεδομένα Επαφής : περιλαμβάνουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την πόλη και αριθμούς τηλεφώνου.
  • Οικονομικά Δεδομένα : περιλαμβάνουν τον τραπεζικό λογαριασμό και στοιχεία κάρτας πληρωμής.
  • Δεδομένα Συναλλαγής : περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με πληρωμές από εσάς και άλλα στοιχεία προϊόντων και υπηρεσιών που αγοράσατε από εμάς.
  • Τεχνικά Δεδομένα : περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ζώνη ώρας και τοποθεσία, τύπους και εκδόσεις πρόσθετων προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να προσπελάσετε αυτόν τον ιστότοπο.
  • Δεδομένα Χρήσης : περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, τα προϊόντα(Ιδιωτικά Προγράμματα) και τις υπηρεσίες μας.
  • Δεδομένα Μάρκετινγκ και Επικοινωνιών : περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη προωθητικών ενεργειών από εμάς και τρίτους και τις προτιμήσεις σας για την επικοινωνία σας με εμάς.
  • Δεδομένα Υγείας : περιλαμβάνουν δεδομένα που παρέχονται από εσάς, εφόσον το επιθυμείτε, ώστε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα και να εκπληρώνουμε τις ειδικές ανάγκες σας (για παράδειγμα, για την παροχή πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες) ή εφόσον απαιτείται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, για την ένταξη ατόμων με ειδικές ανάγκες σε εξειδικευμένες παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Δεδομένα που αφορούν Ποινικές Καταδίκες και Αδικήματα : περιλαμβάνουν δεδομένα που παρέχονται από εσάς εφόσον απαιτείται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία προκειμένου να είναι δυνατή η ένταξή σας σε εξειδικευμένες παρεχόμενες υπηρεσίες κατάρτισης και εύρεσης εργασίας.

Γιατί και πως επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους ακόλουθους σκοπούς:

α) για να χειριστούμε τα αιτήματα που υποβάλλετε για την παροχή πληροφοριών ή υπηρεσιών μέσω του ιστότοπου και της φόρμας. Η νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για το σκοπό αυτό είναι η συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο α και άρθρο 9 παρ. 2 στοιχείο α του κανονισμού   GDPR),

β) για να διαχειριστούμε τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών, που υποβάλλονται μέσω του ιστότοπου ή των φορμών. Η νομική βάση της επεξεργασίας για τους σκοπούς αυτούς είναι η συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1 στοιχείο α και άρθρο 9 παρ. 2 στοιχείο α του κανονισμού  GDPR.

Επιπλέον, αλλά μόνο με την προαιρετική συγκατάθεσή σας, για να λαμβάνετε διαφημιστικό ενημερωτικό υλικό από την εταιρεία.

Τα προσωπικά δεδομένα εισάγονται στο σύστημα πληροφορικής της εταιρείας σε πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ ασφάλειας και εμπιστευτικότητας και βασίζονται σε αρχές ορθής πρακτικής, νομιμότητας και διαφάνειας όσον αφορά την επεξεργασία.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών, όσο είναι απολύτως αναγκαίο για την επίτευξη των σκοπών, για τους οποίους συλλέχθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της περιόδου αυτής βασίζεται στην τήρηση των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος και στις αρχές της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, του περιορισμού της αποθήκευσης και της ορθολογικής διαχείρισης των αρχείων.

Αλλαγή σκοπού

Θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για άλλον σκοπό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας ή για να εξηγήσουμε τη νομική βάση που μας επιτρέπει να το κάνουμε, εκτός αν ο επόμενος σκοπός είναι συμβατός με τον αρχικό, σύμφωνα με όσα ορίζει η νομοθεσία. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε αναγκαία διευκρίνιση.

Συνδέσεις τρίτων

Αν ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει συνδέσεις προς ιστότοπους τρίτων και ενεργοποιήσετε τις συνδέσεις αυτές, ενδέχεται να παραχωρείτε το δικαίωμα σε τρίτους να συλλέγουν δεδομένα για εσάς. Στην περίπτωση αυτή, εμείς δεν ελέγχουμε τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δικές τους πολιτικές ασφαλείας και σας προτρέπουμε να ενημερώνεστε για αυτές, προτού κάνετε χρήση των ιστότοπων τρίτων.

Ασφάλεια δεδομένων

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλα οργανωτικά, φυσικά και τεχνολογικά μέτρα προστασίας (συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών κρυπτογράφησης, ανωνυμοποίησης ή και ψευδονυμοποίησης όπου κρίνεται απαραίτητο) προκειμένου να αποτρέψουμε την ακούσια απώλεια, μεταβολή, αποκάλυψη και χρήση ή προσπέλαση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο σε όσους εργαζομένους πρέπει να τα γνωρίζουν προκειμένου να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά καθήκοντά τους, οι οποίοι επεξεργάζονται τα δεδομένα σας αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες και δεσμεύονται να τηρούν σχετικούς όρους εμπιστευτικότητας. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες χειρισμού κάθε πιθανής παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα ειδοποιούμε εσάς και κάθε αρμόδια αρχή για οποιαδήποτε παραβίαση όταν υποχρεούμαστε από το νόμο να το κάνουμε.

Διατήρηση των πληροφοριών σας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μόνο όσο χρειάζεται προκειμένου να εκπληρώσουμε τον σκοπό για τον οποίο τα συλλέξαμε, συμπεριλαμβανομένης της εκπλήρωσης οποιασδήποτε νομικής ή φορολογικής υποχρέωσης. Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή και υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις που προβλέπονται στον  Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) (για περισσότερες πληροφορίες δείτε την επόμενη παράγραφο αναφορικά  με το αίτημα διαγραφής)

Προστασία Ανηλίκων

Η εταιρεία δεν συλλέγει, δεν χρησιμοποιεί και δεν κοινοποιεί εν γνώσει του πληροφορίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ευλόγως για την ταυτοποίηση ανηλίκων, χωρίς την προγενέστερη συγκατάθεση των γονέων τους ή κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας. 

Διασυνοριακή ροή δεδομένων

Η εταιρεία δεν θα γνωστοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε υποκειμένου που διατηρεί και επεξεργάζεται σε τρίτα μέρη εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπου δεν υπάρχει κατάλληλο καθεστώς προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα αντιμετωπίζονται με ασφάλεια όπως και εντός της ΕΕ και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα δικαιώματα σας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση, ανά πάσα στιγμή, για να ασκήσετε τα δικαιώματα σύμφωνα με τα άρθρα 15-22 του κανονισμού  GDPR,  συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επιβεβαίωσης της ύπαρξης προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με εσάς, να ελέγξετε το περιεχόμενό τους, την προέλευσή τους, την ορθότητά τους, τη θέση τους, να ζητήσετε αντίγραφο, να ζητήσετε διόρθωση, περιορισμό της επεξεργασίας τους, τη διαγραφή τους, να αντιταχθείτε σε δραστηριότητες άμεσης επικοινωνίας, ομοίως να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, να διατυπώσετε παρατηρήσεις σε συγκεκριμένα θέματα σχετικά με τις διαδικασίες επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που θεωρείτε εσφαλμένες ή αδικαιολόγητες στο πλαίσιο της σχέσης σας με την εταιρεία ή να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η εταιρεία διασφαλίζει ότι κάθε υποκείμενο του οποίου τα δεδομένα επεξεργάζεται έχει τη δυνατότητα οποτεδήποτε να ασκήσει τα παρακάτω δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας: Δικαίωμα πρόσβασης, Δικαίωμα διόρθωσης, Δικαίωμα διαγραφής, Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, Δικαίωμα στην φορητότητα δεδομένων, Δικαίωμα εναντίωσης.

Για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων το υποκείμενο θα πρέπει να υποβάλει αίτηση την οποία θα αξιολογηθεί από την εταιρεία και στη συνέχεια θα απαντήσει σχετικά το συντομότερο δυνατόν και πάντως εντός ενός μήνα από την υποβολή του.

Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις περιορισμού της ποσότητας των πληροφοριών που μπορούν να αποκαλυφθούν σε πρόσωπα στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα βάσει του εφαρμοστέου δικαίου (για παράδειγμα, εάν αυτό συνεπάγεται απαραιτήτως την αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με άλλο πρόσωπο).

Σε περίπτωση που η εταιρεία απορρίψει ένα αίτημα θα κοινοποιηθούν στο υποκείμενο οι λόγοι απόρριψης του αιτήματος. Σε κάθε περίπτωση τα υποκείμενα μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, contact@dpa.gr καθώς και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας http://www.dpa.gr) .

Τέλος η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίπτει αιτήματα που είναι αδικαιολόγητα επαναλαμβανόμενα, απαιτούν δυσανάλογες τεχνικές προσπάθειες ή έχουν δυσανάλογες τεχνικές συνέπειες, διακινδυνεύουν την ιδιωτικότητα άλλων ή είναι αδύνατο να υλοποιηθούν.

Η παρούσα Πολιτική αναθεωρήθηκε από την Εταιρία μας στις 24/02/2021 και είναι στην Έκδοση 2.0.1.